Om oss

BromöllaHem är en del av Bromöllabolagen och förvaltar 1086 lägenheter i Bromölla Kommun. Av de lägenheterna är 180 servicelägenheter och 47 lokaler. Ni hittar våra boenden i Bromölla, Näsum, Gualöv och Valje.

BromöllaHem är ett serviceföretag och vi strävar ständigt efter att sköta våra hus och kundrelationer på ett långsiktigt sätt. 

 

 

 

BromöllaHem ägs av Bromölla Kommun och ingår i Bromöllabolagen. Vi är ett serviceföretag som dagligen strävar efter att sköta våra fastigheter och kundrelationer på ett föredömligt och långsiktigt sätt. Vi som arbetar här går till jobbet varje dag med ett mål i sikte - att kunna erbjuda ett boende för alla! Vår vision är att vi ska främja mångfald och hälsa - en viktig del av ett jämställt och jämlikt samhälle. Att ha tillgång till en bostad är en grundförutsättning för varje människas möjlighet till en god livsmiljö vilket vidare skapar förutsättningar för ett bra liv. Ett hem är, enligt oss på BromöllaHem, en självklar del i samhällets ekonomiska och sociala hållbarhet. 

 

 

 

Styrelsen utses av fullmäktige i Bromölla kommun och har följande sammansättning:

Åsa Hammarstedt Ordförande
Patrik Ottosson Vice ordförande
Linda Väbro Ledamot
Magnus Persson  Ledamot
Ola Rosqvist Ledamot
Leif Pettersson Suppleant
Pia Kronkvist Suppleant
Bengt-Olof Bengtsson Suppleant

 

 

 

BromöllaHem är medlem i SABO (Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag), Fastigo (Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation) och HBV (Husbyggnadsvaror HBV Förening).